Bas müsli från Saltå Kvarn är perfekt bas att bygga sin egen müsli på! Innehåller havregryn, veteflingor, kornflingor, rågflingor och cornflakes. Upptäckte när jag gick igenom kylen att jag hade en liten mängd vardera av olika sorters nöt/frö påsar kvar, och då passar det ju bra att använda dessa.
Så nu tänkte jag rosta denna blandning i ugnen & komplettera med diverse nötter och frön. När blandningen svalnat blandar jag i lite russin, torkade äppelbitar & fikon! Enkelt värre!!!
Uppdate angående müslin: Minijossan – att tillsätta lite kanel i müslin blev kanongott! Passade jättebra när jag hade torkade äppelbitar i, äpple/kanel är en vinnande kombo! Hade müslin till yoghurt & björnbär i morse och det var en frukost som smakade underbart!!!!
MiniJossan says
Oj vad gott! jag brukar köpa deras dinkelgröt. Ett tips är att ha i lite kanel i vattnet (om du nu ska rosta dem med vatten). det blir jättegott – jag har testat med Paulúns müsli…
lina says
minijossan: Tack för det tipset, låter gott! Testade det nu!
Jossan says
Det bli så himla gott när man gör sin egen musli, känns extra lyxigt till frukosten=)
Andréa says
Mums! Ska nog också fixa egen müssli nån dag!
Anonymous says
Har inte testat just fazers mörka chilichoklad, men Linths har jag testat å den är bara så njutbar:) en fullpoängare, enligt min smak i alla fall:9
Vänligen/Lo Woldemar
Sofy says
Härligt! Jag gör alltid min egen, det blir extra roligt att äta frukost då!
Hoppas det blev bra!
MiniJossan says
Va kul=) skriv gärna och berätta vad du tyckte.
Lisa says
Tänk att ingen myslitillverkare har kommit på att man ska rosta myslin. Det blir såå mycket godare då! Tills vidare får jag följa ditt tips och rosta själv…