Godmorgon måndag! Helgerna går på tok för snabbt alltså:) Ny vecka och tiden springer iväg mot julen nu. Igår hade vi faktiskt en väldigt tidig glöggpremiär här hemma. Vi blev så sugna så avslutade helgen med lite värmande glögg och peppisar med ädelost. Så gott alltså!
Denna äggröra med cheddarost och gräslök gjorde jag också i helgen. En frukostfavorit som är svår att tröttna på. Gott bröd, äggröra, färsk frukt och svart kaffe. Underbar frukost som jag gärna äter på helgerna. På vardagarna blir det oftast gröt och just nu älskar jag denna variant. Berätta gärna hur eran favoritfrukost ser ut:)?
Äggröra med krämig cheddar & gräslök
2-3 portioner
4 ägg
1 tsk rapsolja
2-3 msk mjölk eller matlagningsgrädde
En bit cheddarost ca 30 g, riven
1 msk finhackad gräslök
Salt, svartpeppar
Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och knäck i äggen. Rör ihop äggröran på medelvärme tills den börjar bli fast, tillsätt mjölken, cheddarost samt gräslök. Rör ihop till en krämig röra och smaksätt med salt och peppar.
Kommentera