Denna söta härliga exotiska frukt finns det gott om i butikerna nu. Det blir inte alls ofta jag får med mig den hem, och jag vet faktiskt inte varför? För visst gillar jag den, absolut. Kanske beror det på att den ofta har bruna fläckar på skalet som ser mindre trevliga ut. Men läste nyss på fruktogrönt att det endast beror på att sockret fällts ut, och att frukten inte är dålig. Ska nog handla hem några idag tror jag!
Gillar ni Sharon? Och vad gör ni med den, förutom att äta den som den är?
bild fruktogrönt
Emma says
Jo jag gillar sharon. Brukar oftast bara äta den som den är, eller i fruktsallad/fruktfat. Tidigare har jag tänkt att man kanske skulle kunna göra marmelad på den, eller liknande eftersom den är så söt. Men det blir aldrig av att jag provar.
lina says
emma: Ja, marmelad passar nog bra att göra av sharon. Köpte några nyss när jag var och handlade, och de såg jättefina ut!
anna says
Det är gott att ha på gröt =) Iallafall rågflingegröt.
lina says
anna: På gröt har jag aldrig testat, hade aldrig tänkt på det själv! Det ska testas!!!
Vägen från 137kilo says
Sharon är i mitt tycke godast när den börjar bli lite brun och den är verkligen utmärkt till ostbrickan!