Rödkålen är jag verkligen inte trött på efter jul! Den går ju att använda på många olika sätt dessutom. I dag har jag blandat lite av de ingredienser jag vill göra av med:)
Finstrimla rödkål och savoykål. Lägg i durkslag och häll kokande vatten på kålen, spola kallt vatten sedan och låt rinna av. Lägg upp kålen på fat. Skär äpplen i klyftor och lägg på. Strö över rostade sesamfrön och pumpakärnor. En dressing på olivolja, citronsaft, salt & peppar passar bra att ringla över!
sofia says
mums, nej rödkål är verkligen gott! 🙂
Rebecca says
Rödkål är otroligt gott. All kål är god… Jag älskar att dippa den i nån god ostdip, t.ex. getost eller fetaost. Eller woka, eller ha i soppa, eller…
MammaMat says
Rödkål skulle jag kunna äta varje dag! Mumsigt recept du har.
Emma says
Mmm såg gott ut.