Bananpannkakan som endast innehåller ägg och mosad banan figurerar lite varstans nuförtiden. Måste säga att det är välförtjänt uppmärksamhet den får:) Så himla enkel att fixa, funkar till både frukost och mellanmål och lätt att variera med olika smaksättningar och tillbehör vid servering.
På bilden ser ni bananpannkakan serverad med vaniljkeso, skivade jordgubbar och kokoschips. Sagolikt gott alltså! Kommer bli en favorit även till sommaren gissar jag då utbudet av färska bär är stort. Tummen upp från mig! Har ni testat?
Bananpannkaka
1-2 portioner
1 ekologisk banan
2 ekologiska ägg
1 tsk kokosolja
Mosa bananen och vispa ihop med äggen. Stek pannkakan i kokosolja och servera med valfria tillbehör som exempelvis frukter, bär, keso osv.
Om jag har! Det är en favoritfrukost som ständigt återkommer 🙂
Jag brukar ha i en nypa vaniljpulver & havssalt också, succé!
Verkligen sååå gott!!! Hade vaniljpulver i keson denna gång. Lite salt ska jag testa nästa gång, bryter nog av fint mot bananens sötma:) tack för tipset!
Det är underbart! Jag använde ett recept med kokosmjölk i smeten också, men antar att det blir rätt likt… Tänk när de svenska jordgubbarna kommer!
Ja jisses vad jag längtar efter de svenska gubbarna nu:)