Vet nog inget bröd jag bakat som fått så många lovord som detta morotsbröd. Saftigt tack vare riven morot och keso, lagomt grovt med både rågmjöl, rågflingor och vetemjöl och hur gott som helst. Favoriter hos barnen också. Måste ta och baka en sats i veckan. Har varit lite dålig på att baka bröd den sista tiden, men dessa är så busenkla att det inte finns några som helst ursäkter. Har ni något bröd som blivit favoriter och som ni ständigt återkommer till. Tipsa gärna isåfall. Kanske hittar jag ett nytt favvobröd:)
Smidigt att baka ut i portionsbröd också. Perfekt att fylla med gott pålägg och ta med på picknicken t.ex.
Molly says
morot i bröd är så gott och så blir brödet så saftigt, förstår att detta är en favorit 🙂
du får ha en fortsatt bra vecka lina! kram
lina says
Molly: Det är super! Ha en trevlig vecka du också. Vad pysslar du med nu. Jobb/plugg? kram.
i Emmas Kök says
Det matbröd som bakas oftast här hemma är tekakor med linfrö i, ett toppenbra recept med créme fraiche. (Recept finns på min blogg om du är nyfiken) Men idag tänkte jag faktiskt också baka morotbröd, det är inte helt dumt det heller 😉
Fin blogg du har, jag tittar snart in igen! /Emma