Det har varit en lång dag idag. Vill bara ta det lugnt nu känner jag. Tur att det är Anna Pihl strax:) När jag kom hem fick jag njuta av denna supergoda mandelfisk som sambon lagat. Knaprigt mandeltäcke med mycket smak av vitlök & persilja. *Mums*
Mandelfisk
4 portioner
400 g hoki (eller annan vit fisk)
½ dl flytande margarin
1 dl ströbröd
2 dl mandelspån
½ tsk gurkmeja
2 krm salt
1 vitlöksklyfta
½ dl hackad persilja
Värm ugnen till 200 grader. Låt fiskblocket tina om det är fryst. Skär det i 2 cm tjocka skivor. Lägg dem i en form. Blanda flytande margarin med ströbröd, gurkmeja, salt, pressad vitlök och persilja. Bred blandningen över fisken. Ställ in i mitten av ugnen och gratinera ca 25 minuter. Servera med kokt eller pressad potatis och haricot verts
Joakim says
Mums det låter jättegott det ska provas i helgen… Tack!