Årets första julgodis för min del, blev lingonfudge med vit choklad efter recept från Buffé. Lingonfudgen bjuder på det bästa ur två världar. Sött & syrligt tillsammans är en oslagbar smakkombination enligt mig. Däremot vet jag inte hur Buffé kunde få sina fudge vita som bilden visar? Vet ni?
Molly says
redigering kanske 😉 kan man med modeller så kan man med mat 😉
ha en fortsatt bra dag 🙂 kram
Qrissy says
Tror det är ljus-inställningen på kameran eller nåt som gör det. Deras lingon ser ju också ljusare ut. Dina ser mest aptitliga ut!!
lina says
molly: Ja, kanske det. Tänkte inte ens på det utan trodde att jag gjort nåt galet:)
qrissy: Tack för den:) Tyckte annars det var fint med det vita till lingonen.
Anna says
Jag gjorde fudge efter ett gammalt recept där det stod att smeten blev ljusare om man vispade hårt de sista minutrarna. Kanske det kan funka?
lina says
anna: Ja, värt att testa. Tack för tispet.
Petra Månström says
Men guuud, så gott! Älskar ju både lingon och fudge – kan bara bli tummen upp från mig!
lina says
petra: Då är dessa värda att testas!!!
Vickan says
Åhhhh,jag fullkomligt ÄLSKAR lingon,dessa ska jag absolut göra!!
lina says
vickan: Du kommer nog inte att bli besviken:)
Ida says
kanske skulle vara vit sirap.. kanske en felskrivning i receptet
lina says
ida: Ja, där har vi det nog! Smart av dig:)
natz says
kan tänka mig att den här fudgen är riktigt smarrig. har redan gjort en chokladkolafudge med pecannötter, men får nog testa det här receptet också 🙂
Matilda says
Hej Lina! Jag lyckades jättebra med min fudge. Jag kokade bara upp till 119 grader, inte 125 som det står i receptet. Min blev ljus, inte som icas men inte heller så mörk som mdin. Så testa att sänka tempraturen lite 🙂
God jul och tack för en bra blogg!