Lördagsfrukost är underbart, oavsett om man äter sin vanliga havregrynsgröt eller lyxar till det lite extra! Idag blev det en god och enkel frukost med yoghurt, äggmackor & en liten citrussallad med blodapelsin, grape & myntasocker. Fick inspiration från Laga Lätt, där de hade blandat mandarinklyftor på burk med grape. Ljuvligt god & fräsch smak med myntasockret på toppen!!!
Ha en trevlig Lördag!
Citrussallad med myntasocker
4 portioner
2 st blodgrape (normalstora)
2 st blodapelsiner
2-3 tsk råsocker
några myntablad
Skär grape och apelsin i fina hinnfria klyftor. Mortla ihop råsocker och mynta. Fördela grape och apelsin på tallrik, strössla över myntasockret innan servering.
Martina says
Vilka fina bilder du har tagit:) Jag brukar också lägga ut recept och grejer ibland:)
Love for Food says
låter toppengott! Tack så mycket 🙂