Ugnsstekta kycklingklubbor till middag idag, och ett gott tillbehör till just kyckling är denna mangoyoghurt. Lite sött & lite sting. Klockrent!
Mangoyoghurt
2 dl matyoghurt
1 1/2 dl mangotärningar (tärna färsk, eller använd den frysta varianten)
ca 2 msk mango chutney
1-2 tsk sambal oelek
salt, svartpeppar
Blanda yoghurt med mangon, mango chutney och sambal oelek. Smaka av med salt och peppar. Servera till kyckling.
Malin says
Jag håller med dig: kyckling och mango är verkligen en klockren kombination 🙂
Filibabba says
Vad gott det ser ut!! 🙂
Kajs värld says
Det ska jag testa! Fast med quornfilé då, jag är veggie 🙂
Emelie says
Men oj så gott det ser ut.
Det har jag aldrig ens tänkt tanken att mango och kyckling ihop skulle va gott.
Det ska jag absolut testa!
Erica says
Hej!
Oj så mycket gott du har här 🙂 Tror bestämt att jag kommer titta in fler gånger på din sida! Jag hittade din blogg via Jossans.
Ha en bra dag!
/Erica
Remsan says
Brukar också göra denna sås till kyckling, men har aldriga haft i mangotärningar. Måste bli kanon!
I Nadjas kök says
låter hur gott som helst
Fröken Dill says
Vilket gott tillbehör! Även jag brukar göra något liknande men har aldrig kommit på knepet med mangotärningarna. Det låter som pricken över i.
Tycker fröken Dill