En enkel dessert som går lätt att variera måste man kalla denna. Läste på Granola påsen där Réene tipsade om att göra denna dessert med hallon. Idag valde jag björnbär. Lätt att bara välja sina favoritbär, eller blanda olika sorters frukter och bär. Smakade urgott och krävde minimalt med tid, sånt gillar jag!!! Pajen serverades med en klick mjukrörd vaniljglass.
Björnbärspaj med granolatopping
Lägg frysta björnbär i en pajform. Strö över valfri mängd granola och hyvla med osthyvel över lite smör. Sätt in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 5-7 minuter. Servera med lite vaniljglass, grädde eller varför inte en klick kesella smaksatt med vaniljsocker.
BiLLe /Mjölksyra says
My God!! *dräglar*
Hallongumman says
Oj,oj,oj – vad gott! Nu måste jag köpa hem granola så att jag också får provsmaka!
sofia says
Mums! Den där har jag gjort fast med hallon, riktigt gott 🙂
Rebecca says
NU blev jag sugen på bärpaj. I vanliga fall tycker jag inte om bakverk. Det enda som går ner är just bärpaj och kladdkaka. Granolan verkar väldigt användbar, så jag tror jag ska ta och beställa jag med.