Nyhet bland fruktdiskarna, ataulfomangon! Kommer från Brasilien och har ljusgult/ljusorange kött som saknar fibertrådar. Detta gör mangon mycket krämig och lättsmält. Därav smeknamnet ”champagnemango”. Mogen ska mangon ha en gyllengul färg!
För mig som älskar mango, låter denna som en dröm. Vill testa NU!!!!
Någon som redan testat? Berätta i så fall gärna vad du tyckte om den!
bild fruktogrönt
Emma says
Det låter intressant, kommer hålla ögonen utkik efter detta! Har du förresten smakar frusen mango nån gång? Jag testade det för ett tag sedan(när de inte fanns någon bra färsk) men den var inte god. Kändes träig som den ibland kan göra när den inte är färsk.
Min kompis däremot avgudar de så jag undrar om jag kanske bara fick en dålig förpackning?
Vet inte men Champagne mango låter verkligen intressant, den goda smaken utan fibertrådarna måste var underbart.
lina says
emma: Ja, visst låter den god! Frusen mango har vi ofta i frysen. Jag tycker att det är jättepraktiskt, och den smakar helt ok. Inte som färsk, men ändå god tycker jag. Brukar använda den till smoothie, i fruktsallad, salsa osv!
Ida says
jag älskar mango & testade denna i thailand i belive.. nja.. hade lite svårt för konsistensen faktiskt.. gillar den vanliga bättre.
ida
Miss Mango says
Kommer inte alls från Brasilien. Den kommer från Mexico.
Lina Abrahamsson says
Okej.