För ett par nummer sedan (nr 2) av tidningen Buffé hade de ett repotage om den amerikanska True Food-restaurangen. Tänk ekologiskt och närodlat, hälsosamt med asiatiska influenser. Tänk hela korn, fullkorn, fina fiskar och färskpressade juicedrinkar. Vackert, fräscht och avslappnat. Jag är helt såld! Detta är precis min typ av mat.
Jag hittade massor av inspiration och flera favoriter i repotaget. Denna lax med rödbetstabbouleh har jag lagat vid ett flertal tillfällen redan, och det är bara så galet gott att jag inte vet vart jag ska ta vägen:) Smakerna tillsammans alltså. Den härliga rödbetstabboulehn (jag använde röd quinoa) ihop med laxen och den fräscha, syrliga salladen på toppen. Det finns crunch från mandlarna och gurkan, sälta, syra….ja testa säger jag bara. Grymt verkligen!
Fröken Dill says
Låter verkligen spännande och gott!
Tycker fröken Dill
Lina Abrahamsson says
Precis vad det är:)!
Kryddburken says
Det ser vansinnigt gott ut, ska absolut prova detta! Tack för tips och inspiration Lina! 🙂
Lina Abrahamsson says
Ja, det tycker jag att du ska Linda! Tack för din kommentar:)