Denna fräscha juice med morot, blodapelsin och ingefära känns som en perfekt drink att skåla in årets första fredag med:) Älskar att fina blodapelsiner nu går att hitta i butikerna och ingefäran ger som alltid ett härligt sting. Skål på er och trevlig helg!
Färspressad blodapelsinjuice med morot och ingefära
blodapelsiner
morötter
färsk ingefära
Skala apelsiner och ingefära, kör ner tillsammans med morötter i råsaftscentrifug. Fyll ett glas med is och häll upp juicen, servera direkt. Per glas brukar jag använda ca 2 morötter, 2 apelsiner (beroende på dess storlek) och en centimeterstor bit ingefära. Testa er fram efter smak och tycke.
Hej! Jag undrar vilket märke du har på din juice press? 🙂
Din blogg är väldigt fin och inspirerande!
Jag har en råsaftscentrifug från Philips som jag tycker är superbra! Kolla modell i länken;
http://www.tretti.se/hushallsapparater/vatten_och_juice/rasaftcentrifuger/philips-hr1861
Pressar hela frukter och grönsaker hur lätt som helst. Enda negativa är att den tar lite mkt plats på köksbänken:)
Kul att du gillar bloggen:)!