Fler och fler butiker verkar ta in produkter från Reneé Voltaires sortiment. Jippie säger jag då.
Hampaspaghetti är en nyhet för mig, men nu har jag premiärtestat den tillsammans med goda grönsaker blandat med tapenade. Blev riktigt gott! Hampaspaghettin i sig var rätt naturell i smaken tycker jag. Lite nötig smak kanske, men jag gillade framförallt konsistensen som var grövre. Sedan fick jag en positiv mättnadskänsla efter att ha ätit denna rätt. Blev lagom mätt, och inte uppsvullen som jag ibland kan bli av vanlig pasta.
Så hampaspaghettin får tummen upp från mig. Har ni testat den?
Hampaspaghetti med tapenadegrönsaker
2 portioner
200 g hampaspaghetti
2 solmogna tomater
1/2 zuccini
1 avokado
2 1/2 msk tapenade
rucola
Koka spaghettin enligt förpackningens anvisning. Skölj tomater och zuccini, och skär dem sedan i mindre bitar. Gröp ur avokadon och skär i kuber. Blanda grönsakerna tillsammans med tapenade. Lägg upp den kokta spaghettin på tallrikar och toppa med rucola & tapenadegrönsaker.
Lisa says
det SER åtminstone roligare ut än vanlig spaghetti! hur mycket dyrare ungefär?
lina says
lisa: Rätt mkt dyrare tyvärr, men billigare i butik än om du beställer via Reneé Voltaire!
Petra says
Ser lite spooky ut, men är kanske gott… Vet att Renée Voltaire-produkterna brukar ligga rätt högt i pris – är själv såld på deras fiberlakrits =)
lina says
petra: Färgen är inte så trevlig precis. Gäller att färglägga med grönsaker och annat gott. Men jag gillade smaken, trots att den var rätt naturell.
Molly says
jag har inte testat spaghettin, men frön och dem gillar jag väldigt mycket. det sägs att dem ska påminna om pinjenötter i smaken och kanske 🙂 ha en fortsatt bra dag:)
Anonymous says
Jag är nyfiken på hennes ”Granola”, har du testat det? Är det tillräckligt hälsosamt att äta som musli tycker du? Tycker inte innehållet verkar så onyttigt..
lina says
molly: Har inte testat dem, men pastan var ju nötsmak på tycker jag.
anonym: Granolan är underbar, köpte en förpackning idag till och med. Det bästa är att den funkar till allt från müsli i yoghurten, strössel på fruktsalladen till smultäcke på paj. Gillar den skarpt!
Vet inte vad du brukar äta för müsli annars, men är man van vid osötade sorter så är granolan rätt söt. Den är ju sötad med äppeljuice och malt. Naturligt & gott! Självklart kan du äta den som müsli. Själv älskar jag granolan till naturell yoghurt med hallon i!
Anna says
Pastan ser lite läskigt ut som sagt men blandningen till den lät väldigt god 🙂 Granola har jag funderat länge på att testa!
carolina says
spännande! är inte så förtjust i just spaghetti, finns den i andra former kanske? 😉 typ skruvar? 😉
lina says
anna: Tror att du skulle gilla granola, det är mkt crunch i den!
carolina: Jag tror inte det faktiskt, men du kan ju kolla in hemsidan (www.reneevoltaire.se).