Varm förmiddag i stan

Åter på hemmaplan efter en varm förmiddag med spaning i diverse köksbutiker. Det är inte lätt att bestämma sig för vad man vill ha i den stora djungeln. Blir till att fundera under helgen…

Smakade i alla fall riktigt gott att avsluta med en indisk lunchbuffé.


Nu vill jag bara ut, ut, ut i det fina vädret. Ska sätta mig i skuggan nu med ett glas isvatten och kylskåpskalla melonbitar med mynta (samt en hög med produktkataloger förstås). Svalkande och gott!

Underbart gott i värmen


3 reaktion på “Varm förmiddag i stan

  1. Åh indisk buffé… vad underbart… vi har bara ett indiskt ställe här i Västerås och dit vill man inte gå för det är så nergånget 🙁

    Vad spännande med renovering!!! Vad har ni för idéer? Bor ni i hus eller ägenhet? Stort eller litet kök? När jag flyttade till min lägenhet var köket nästan nyrnoverat med nya vitvaror och allt… men nästa gång jag flyttar vill jag sätta min egen prägel på köket 🙂

  2. Anna: Indiskt är bland det bästa jag vet! Tur att du är så bra på laga indiskinspirerad mat själv då, när det finns ont om ställen:)

    Vi bor i hus, men har tyvärr ett väldigt litet kök vilket gör det svårt att få in de funktioner vi vill ha. Det är förmodligen därför vi velat hit och dit, får det inte riktigt bra. Men nu har vi i alla fall bestämt oss och det blir ett ganska enkelt kök med de nödvändigaste funktionerna. Förhoppningsvis blir vi nöjda med resultatet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *