Vardagsklassiker

Korvstroganoff är klassisk vardagsmat, som jag faktiskt har blivit mer & mer förtjust i på slutet. Går otroligt snabbt att laga, gillas av hela familjen och tillsammans med råris och en god sallad blir det en helt okej måltid. Det ska vara mycket tomatpuré i, och av rätt sort (kung markattas är min favvo).
Till stroganoffen åt vi en enkel och jättegod sallad bestående av strimlad vitkål (osthyvel är bästa strimlaren), tunna äppelskivor och vinägrett med oregano. Syrligt & gott!

6 reaktion på “Vardagsklassiker

  1. jag håller verkligen med om att det ska vara mkt tomatåuré i, det är ju så gott:) ha en bra kväll 🙂

  2. korvstroganoff är mannens paradrätt! Gott! Och du har som vanligt lika fräscha bilder. Jag har aldrig tid att fixa och dona så det blir fint. 🙁 Borde gå på kurs hos dig! 😉

  3. molly: Visst är det!

    fruktsallad: Tack! Tror dock inte att du skulle få ut så mkt av fotokurs hos mig:) Men det är kul att fota!

  4. mums är det! vi gjorde en ny variant idag. riktigt bra blev det (kika gärna!). annars är ju den vanliga god också, gärna med ajvar istället för tomatpuré.

  5. Korv Stroganoff var (och är) en av mina absoluta favoriträtter när jag var liten och det skulle vara mammas i sånt fall, inte skolans och så skulle det vara ärter och ris till men vitkålssallad är ju inte helt fel det heller 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *