Tapas


I kväll stod Tapas på menyn. Vi beställde in fyra olika tapas rätter som vi delade på. Alla smakade jättegott och visst blir man mätt av tapas. När man kikar sig omkring så startar de flesta med 4-5 tapas rätter och sedan fortsätter de med annan mat som t.ex. paella. Ofta sitter man ju och äter rätt länge, men jag skulle nog ändå ha svårt att få i mig så mycket mer. De tapas vi beställde var:
* Potatis med vitlökssås
Härligt krispiga potatisbitar med krämig vitlökssås på – mycket god kombination

* Musslor
Musslor har kommit att bli en riktig favorit hos mig. Har inte alls varit speciellt förtjust i musslor tidigare pga konsistensen. Kanske har jag blivit skrämd av burkmusslorna. Dessa musslor smakade i alla fall underbart. Massor av pressad citron på ska det vara.

* Grillade Räkor
Säger sig själv hur gott det är, eller hur?

* Friterad Fisk
Vet faktiskt inte ens vilken sorts fisk det var. Kanske ingen rätt jag beställer in om och om igen, men den smakade i alla fall helt ok. Pressad citron över är nästan ett måste.

3 reaktion på “Tapas

  1. Jag är också lite skeptiskt till musslor, men mest på grund av utseendet faktiskt, och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dem. Men jag skulle vilja testa att äta det på restaurang eller som ni gjorde, tapas.

  2. det ärväl friterade sardiner/sardeller? är ju en klassisk tapasrätt:) älskar det med massa citron på:)

  3. emma: Dessa var jättegoda, liksom de grillade vi åt i paellan häromdagen. Citron till är nästan ett måste enligt mig.

    sarah: Det kanske det är. Var helt ok, men ingen större favorit hos mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *