Morot + fetaost = sant. Dill + fetaost = sant. Den här röran kan alltså inte bli annat än god. Mums på rostat bröd. Testa!
Tips: blanda i lite kesella eller tjock yoghurt i röran och du har världens godaste tillbehör till kyckling och kött.
Superröran
räcker till 1-2 mackor (beroende på hur hungrig du är)
1 dl keso
smulad fetaost (efter smak)
1 liten riven morot
1 msk dill
Blanda alla ingredienser och servera på rostat bröd.
Anna says
Oj, häftigt! Fetaost och keso visste jag ju var gott tillsammans med att blanda i morötter och dill verkar ju vara värsta grejen ju! Vet du vad som annars är gott? Att mosa fetaost, philadelphia och lite keso + persilja och lägga en klick i ngn soppa, typ tomatsoppa… eller varför inte röbetssoppa? 🙂
fruktsallad says
Men detta är inte sant! Jag testade också kombinationen morot/feta/dill och bloggade om det nyss. Och när jag kikar in hos dig har du gjort detsamma! Hur går det till? 😉 Gott kan jag hålla med om att det är! 🙂
Så, vad ska vi blogga om härnäst? 😉
Lisa says
aldrig testat dill+fetaosta faktiskt. låter intressant.
Rebecca says
Hallå där! Fruktallad och Lina, jag skrev ju om det för läääängesen. Ni härmas :P.
lina says
anna: Låter jättegott till soppan, tac för tipset!
fruktsallad: Märkligt:)Måste vara ngn slags matbloggstankeöverföring:)
lisa: testa säger jag bara!
rebecca: Morot & feta är en klassiker här hemma. Att testa med dill var ngt jag fick för mig att det skulle passa bra. Kanske för att jag läst det hos dig. Kommer faktiskt inte ihåg. sorry isåfall:)
Rebecca says
Jag skämtade!!! det är en klassiker, jag vet.
lina says
rebecca: Förstod det:) Gott är det hur som helst!