Skön blogg som gör mig glad

Aldrig har väl mat & kost debatterats så livligt som idag. Visst är det intressant, men ofta tycker jag att allt ska vara så svart eller vitt. Finns liksom inget ”lagom är bäst” längre. Och när det gäller frågor som rör barn och mat tycker jag verkligen att det börjar gå överstyr. Förbud hit och dit är knappast något som gör de små stackarna gott. Vad hände med vanligt sunt bondförnuft?

Därför är det så skönt att det finns bloggar som Saras, som diskuterar mat & barn på ett (enligt mig) skönt sunt sätt. Kommer med massor av bra tips och har en schysst dialog med läsarna. Blir glad varje gång jag kikar in.


3 reaktion på “Skön blogg som gör mig glad

 1. Jag håller verkligen med dig! Det är på tok för mycket förbud runt mat idag och alarm från höger och vänster om att än den ena och än den andra saken är farlig att äta.

  Jag har själv en kandidatexamen i kostvetenskap och kan genomskåda de flesta knasigheter som skrivs om mat (även om vissa är så konstiga att det räcker med sunt förnuft, precis som du skriver), men det ska ju inte krävas högskoleutbildning för att veta vad man vågar äta!

  Jag tycker att det värsta är alla självutnämnda "kostexperter" som lurar oskyldiga människor. Bara för att en läkare pratar om mat och näringslära är det inte säkert att det går att lita på, de flesta läkare läser knappt någon näringslära…

  Tack för att du skriver om mat på ett så förbud-fritt sätt, du är verkligen en inspirationskälla för mig!

  Ha det fint!

  Linda

 2. Linda: Visst är det så. Blir så trött ibland. Vi får inte glömma bort njutningen i det hela!

 3. Hejsan! vilken fin blogg du har! Kolla gärna in min! Vi verkar vara i samma genre! ha en mysig kväll! Själv laddar man inför Grey's!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *