Den här såg god ut. Passar ju perfekt till julen. Nog för att det är ett tag kvar tills dess, men då hinner jag ju smaka och ev ändra i receptet:)
Rödkålssallad med katrinplommon och hasselnötter
0,5 huvud rödkål
0,5 st rödlök
3 dl kidneybönor, kokta
2 msk olivolja
6 st katrinplommon
2 msk balsamvinäger
2 msk hasselnötskärnor, hackade
salt och peppar
Skär kålen i strimlor. Hacka löken och katrinplommonen. Blanda allt i en skål och tillsätt bönor, olja och vinäger. Salta och peppra och strö över hasselnötterna.
bild och recept tasteline
Moa says
Vilken mysig sida du har. Oj oj vad mycket härligt. det blir som så hemtrevligt med mat och mys. 🙂
lina says
Tackar!
annamaria says
Mums! Dessutom är rödkål så vackert! Gjorde också rödkålssallad i förrgår – kommer på bloggen framöver men det var med tomat och basilika-tapenad i.
lina says
annamaria: Visst är rödkål vackert. Det lät spännande med tomat och basilika tapenad i, det receptet ser jag fram emot:)