Att ge er min åsikt om tiramisun från Glenn Strömberg Collection. Njöt av den i helgen tillsammans med en kopp starkt kaffe. För visst var det njutning ut i fingerspetsarna. Smaken har de ju fått till helt perfekt enligt mig, så också krämigheten som är mycket viktigt. Det enda jag saknade i tiramisun var knapriga saviordikex. Här var det mjuk sockerkaka istället, vilket inte blir samma sak. För att vara en dessert man köper i frysdisken, har de dock lyckats mycket bra tycker jag!
Petra Månström says
Trist att crunchigheten saknades…annars gillar jag Strömbergs produkter…
Lisa says
Jag har också fått en råsaftscentrifug, måste vara årets födelsedagspresent!!! Fast jag fyller inte förrän im. Har inte hunnit packa upp den men i eftermiddag så ska jag göra goda juicer.
Funderade på att göra morotssoppa och då kan man ju göra basen i den. Har du gjort det?
lina says
Petra: Det här är den första produkten ur sortimentet jag testar och den var verkligen jättegod. Trots att crunchen saknades!
Lisa: Åh, vad kul! Grattis i förskott. Nä, har faktiskt inte testat att göra soppbasen i den, men det måste ju funka utmärkt. kram.
Emma says
Konstigt att de hade sockerkaka istället för savoiardikex, de kanske inte går frysa eller något?
Laxpytten du har postat är nog det godaste jag sett på länge. Blev så himla sugen på det nu!