Om mat.såklart.

mat.såklart. startades 2007 (tänk att jag bloggat i 10 år) som en inspiration i min egen vardagsmatlagning. Bloggen var till en början en plats att samla alla recept på, och utvecklades snabbt till en livsstil som gav mig massor av inspiration, samarbetsmöjligheter och trevliga kontakter.

Jag som driver mat.såklart. heter Lina. Matinspiratör, tvåbarnsmamma, dietist och företagare.

Min matfilosofi är enkel. Jag brinner för balanserad och hälsosam mat, dock utan knasiga dieter och förbud. Fokus ligger på helheten. Brinner lite extra för vardagsmatlagning. Enligt mig är vardagen inte en transportsträcka till helgen. Det är livet för kort för. Det gäller att njuta av varje stund. Så vardagspiff är ett måste.

I övrigt är jag svag för fina råvaror, försöker äta efter årstidernas utbud där hösten är min absoluta favorit med lingon, blåbär, svamp, svenska äpplen och rotsaker. I övrigt vill jag inte vara utan avokado, citron, vitlök, valnötter, mandlar, lax, ägg, svartpeppar, mörk choklad, surdegsbröd och kaffe. Nästan alltid föredrar jag enkelhet. Smaken gör jag dock inte avkall på. Gott ska det vara. Hoppas att kunna inspirera er här på mat.såklart.

Jag innehar F-skattesedel. Kontakta mig gärna för uppdrag och samarbeten.