nytt och fräscht

Bloggandet har av någon anledning liksom ”runnit ut i sanden” den senaste tiden. Känns tråkigt och nu  känner jag att det är dags för en slags nystart. Jag är dock superless på bloggdesignen så om ni vet någon som är en hejare på sådant får ni gärna tipsa mig. Jag blir också glad av tips på blogginnehållet. Vad vill ni att ”nya” mat.såklart. ska innehålla?

ricesalad with strawberries
gissa om jag längtar efter de svenska jordgubbarna nu…


10 reaktion på “nytt och fräscht

 1. Bra enkla recept är själv vegetarian så gröna recept upskattas speciellt med tillagade grönsaker……

 2. Jag gillar ju din blogg precis som den är. Jordgubbar och halloumi i en och samma sallad väcker verkligen sommarlängtan XL.

 3. Gör som du brukar. Jag kikar in på din blogg för att få grön och nyttig inspiration med starka färger och nya smakkombinationer. Ändra inget. Men om du känner att du vill göra nåt nytt, så introducera något nytt koncept på bloggen. Kanske en dag i veckan blir det vegetariska recept och tips, en annan dag kyckling. Eller kanske enligt färger, smaker eller typ av mat. Om du känner att du måste förnya dig för att hålla inspirationen uppe, så gör det, men känn inte att du måste ändra för mycket, för vi som läser är nöjda 🙂

 4. Jag tycker att det du gjort /gör är bra så det är bra att komma på något nytt. Men det jag gillat mest med din blogg är alla goda brödrecept, så kanske mer av det?

 5. Ser jättefräscht ut. Allt här på bloggen ser så gott ut =) tror det är för att du har så fina bilder. Har du några tips för att få så bra matbilder?

 6. jag gillar också din blogg precis som den är! tycker du har en finfin blandning av precis allt.

 7. Tack för era kloka synpunkter!

  Andrea: Kul att du gillar bilderna. Bästa tipset är väl att fota i dagsljus, då blir det oftast bra resultat. Jag vill själv lära mig mer om hur man tar de perfekta bilderna, tycker det är väldigt svårt när det är mörkt t.ex. så därför har jag tyvärr inte så många tips att ge:)

 8. Vad gott allt ser ut!!! Bra blogg. Jag har precis startat en blogg om hur man får den vikt man vill ha, en success guide till ens idealvikt. Vad man skall äta så man är nöjd med sig själv nu till sommaren! Gå gärna in och kolla!
  http://www.bravikt.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *