några varianter på fredagsmys

Nu är det snart helg igen efter alla storhelger:) Tänkte tipsa om några olika varianter på fredagsmys som är betydligt bättre för hälsan än den där chips-eller godispåsen. Olika sorters grönsaker med en god dip fungerar alltid liksom en liten skål med lättsaltade popcorn (har ni förresten testat att poppa popcornen i kokosolja?). Här kommer några andra tips på gott fredagsmys. Trevlig helg på er!

Fredagsmysfat– ett stort fat med grönsaker, nötter, torkad frukter och någon form av kex eller bröd brukar alltid gå hem. Välj familjens favoriter och servera eventuellt med en god dipsås.

Dadelbollar– dadelbollar är lätt att mixa ihop och stillar sötsuget på fredagskvällen.

Lyxig kvällsmacka med räkor– Det är inte mycket som slår en redig räkmacka med extra allt på! Handskalade räkor, gurka, chili, vitlök, avokado, dill, citron och en klick majo. Mumma.

Chokladmousse med avokado– Denna chokladmousse är helt fantastisk! Små portioner räcker dock då den är väldigt mättande och har kraftig chokladsmak.

Snabbglass med hallon och avokado– För den som är sugen på glass kan jag rekommendera att mixa ihop denna snabbglass med hallon, avokado och nötter. Underbart len konsistens och fräsch smak.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *