Kaneldoftande köttfärssåsen var verkligen en hit! Snacka om att det doftade underbart medan den puttrade på spisen. Och visst var den var god! Riktigt mustig och med underbara smaker som kanel, basilika, vitlök. Kanelsmaken var inte jätteframträdande, men den fanns där.
Enligt receptet skulle den puttra 1 timme på spisen, och det fick den göra också. Vet inte om det behövs egentligen, men smakerna var verkligen kraftiga. Kanske beroende på det.
Köttfärssåsen serverades tilsammans med pasta och sallad på spenat, rucola, mangold & morot och en klick keso på det. Kändes som en lyxig start på matveckan!
Kusin says
Muummms det där såg gått ut. Bakat något julgodis ännu?? Kan du inte lägga ut receptet på marianne tryfflarna sen?! något annat tips på julgodis, ska ha julgodis och julbak till helgen med en klasskompis och hennes barn =) måste ha lite recept… Kram
lina says
Nej, det har inte blivit ngt julgodis ännu. Blir nog i veckan kanske. Köpte 2 vispgrädde idag bara för att man fick en liten receptbok från norrmejerier, så det blir att göra av med dem.
Ska leta receptet på mariannetryfflarna, är inte säker på att jag har kvar det. Men det var typ vanliga tryfflar med mörk choklad och krossade marianne! Knäck med solrosfrön verkar gott,eller vit chokladtryffel med kanel och lingon!
Något som jag gillar som är väldigt enkelt är när man blandar torkad frukt (valfri) och ev nötter plus kokos med mörk eller ljus choklad. Bara klicka ut och ställa kallt!
Vad mysigt med julbak! Kanske hinner lägga ut recept senare. Kram
annamaria says
Ser jätte-gott ut! Kanel i färsen har jag aldrig provat – det får det bli!
Lina – du som har massor av underbara recept, var är receptet till cyberkocken – kom igen nu!!!!