Dagens Laxpudding blev riktigt god. Blev lite sen med middagen så alla var hungriga och smaskade glatt i sig:) Brukar laga laxpuddingen ungefär enligt detta recept. Oftast gör jag lite större sats med mer potatis framförallt. Perfekt att ha lite rester på lut. Blir så god smak av den gravade laxen tillsammans med dill. Mycket mer kryddning behövs inte. Idag använde jag dock vitpeppar, från Santa Marias kvarn White Pepper. Till 99% använder jag nog svartpeppar i matlagningen, men just till fisk gillar jag vitpeppar. I laxpuddingen var det ett klockrent val!
(bild på white pepper -pressbild från Santa Maria)
Josefin says
Hej! Jag blir så nyfiken; hur kom du med i Pågens brödpanel? Tog du kontakt med dem, dem med dig, eller hur gick det till? 🙂 Trevlig helg!
Josefin
lina says
Josefin: Det var Pågen som kontaktade mig och frågade helt enkelt om jag var intresserad att delta i panelen.
Trevlig Helg du också!
Boel says
Laxpuddingen hör helt klart till mina favoriter. Svensk husmanskost är fantastiskt!