Vi avslutade matveckan med en klassiker som inte går att misslyckas med, nämligen parmainlindade kycklingfileér. Fyll med god ost, salta, peppra och linda in kycklingen i parmaskinka. Massor av smak!!! Gott att servera med råris samt sallad!
Parmainlindad kyckling
4 portioner
4 st kycklingfileér
4 msk färskost med smak av vitlök och örter
salt, svartpeppar
8 skivor parmaskinka
Skär ett snitt i kycklingfileérna och fyll dem med färskosten. Gnid in med salt och peppar. Linda parmaskinka runt kycklingen och lägg i ugnssäker form. Kör in i ugnen på 225 grader ca 20-25 minuter. Mal över lite extra svartpeppar. Servera med råris och sallad.
Lisa says
Gott och enkelt, det får bli en middag i veckan. I lördags stekte jag fläskkotletter, det gör jag aldrig och jag förstår inte varför för det är ju gott. Brukar ni äta det?
Kram och ha en härlig måndag!
lina says
Lisa: Fläskkotletter är faktiskt himla gott, vi äter det ibland men det var ett tag sedan nu. Kanske dags igen. Kram på dig!!!