Köttfärslimpa med god smak

Jag hade väldigt svårt för köttfärslimpa när jag var yngre. Tyckte att det bara var en stor köttklump som växte i munnen. Idag tycker jag dock att det är riktigt gott, och jag lagar det alldeles för sällan.
Köttfärslimpan är ju väldigt lättvarierad, och enkel att laga. Den tar lite tid i ugnen, men den sköter sig helt själv. Ska man äta den på en vardag, som vi gjorde idag kan det vara smart att laga den kvällen innan. I alla fall om man har ont om tid.

Dagens variant kommer från Ninna, och det passade bra att göra den då jag har frysen full av både nötfärs & tomatsås. Resultatet blev kanongott! Saftigt, och med god smak av bacon & champinjoner. Serverade zucchini & tomatfräs med lite smulad feta till, samt kokt mandelpotatis. Måndagsgott!

4 reaktion på “Köttfärslimpa med god smak

  1. Åhhh, så gott det ser ut. Det var evigheter sedan jag lagade köttfärslimpa, och nu blev jag sugen.
    Hälsningar Mamma Mat

  2. Den där ser verkligen gott ut. Har varit sugen på köttfärs i flera dagar nu…måste göra något till helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *