Som sagt så fortsätter tillverkningen av julgodis. Blir inte så många sorter i år tror jag, men det är kul att ha lite på lut. Funkar ju utmärkt som gå-bort-presenter också.
Hos fantastiska Kryddburken hittade jag ett smarrigt recept på Maraboufudge. Riktigt sötsliskigt, men vääääldigt gott! Man kan använda vilken choklad man vill här, och jag valde succéchokladen Marabou Vinter. På så sätt fick fudgen en julig touch med smak av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel. Kan verkligen rekommendera er att testa!
Nette says
OOh läckerbitar! Dom där är på min "att göra" lista med!
Hoppas bebisen kikar ut snart! 🙂
lina says
Nette: De är farligt goda kan jag säga! Hoppas också bebisen vill komma till oss snart. Börjar bli tungt nu:)
Sandra drömkaka says
Åh fudge hör till mina favoritgodisar, så sugen jag blev nu 🙂 !
Emma says
Jag testade göra denna med vinter, åh så gott det blev! Smakar som pepparkaksdeg. Ska ta och blogga om det senare, ville bara lämna en kommentar.
Trevlig helg!
lina says
sandra: Fudge smälter i munnen, så gott!!!
Emma: Visst blev de goda. Kul att du också tyckte det!
Hallon & Blåbär says
Det kan jag tänka mig att det passar alldeles utmärkt med Marabou vinter i denna goda fudge.
Hoppas ni slipper vänta allt för länge på bebis nu, lycka till =)