Insnöad

Trots att jag gillar det mesta i matväg och vill variera intaget, kan jag ibland verkligen ”snöa in” på vissa livsmedel som jag helt enklet inte får nog av! Just nu är det dessa godsaker som jag äter i massor:)
* Valnötter
Inte en frukost den senaste tiden utan dessa knapriga härligheter. På gröten, i yoghurten, i diverse sallader….passar till i stort sett allt.
* Keso äpple, päron, vanilj
Föstod att jag skulle fastna för denna redan första gången jag testade. Helst i kombination med färska frukter som svenska äpplen & päron, men även på gröten och blandat med naturell yoghurt. Och jag som alltid sagt att jag inte gillar smaksatt keso:)

* Torkade fikon
Risentas ska det vara, de är absolut bäst enligt mig. Bästa snackset just nu, oslagbar i hemmagjord müsli och i havregrynsgröt. Fikonbollar doppade i mörk choklad är inte fel det heller. Nu fick jag värsta julkänslan helt plötsligt….

* Blåbär
Superbärets superbär som jag inte kan vara utan varken sommar, höst, vinter eller vår. Tur att frysen är proppfull av dessa godingar då! Fast om jag äter blåbär i den här takten räcker det nog inte till nästa blåbärssäsong:)

* Svenska äpplen
De bästa helt klart. Aroma och Alice är mina favoriter för tillfället, men jag längtar efter att få sätta tänderna i ett rött härligt Ingrid Marie snart. Äpplen har ju hur många användningsområden som helst. Min favoritfrukt!

(collage med bilder från risenta, arla, samt egna bilder)

2 reaktion på “Insnöad

  1. Jag såg ju att du hittat dem, men här verkar de inte dykt upp. Kan ju ha missat dem också, ska hålla utkik:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *