Gårdagen bjöd på bl a färsfyllda piroger & chokladmousse till efterrätt. Mumsig helgmat som gillas av både stora och små. Det är smart att göra dubbel sats av pirogerna när man ändå håller på. De funkar bra att frysa och passar bra som både mellis och utflyktsmat. Brukar vara strykande åtgång på dem:)
Chokladmousse med hallon & en klick vispgrädde smakar ljuvligt gott, och är en av mina favvo efterrätter!!!
Rebecca says
Choklad är aldrig fel =).
Hoppas ryggen är bättre. Fortsatt trevlig kväll.
lina says
rebecca: Nä, det är underbart! Jo tack, ryggen är mycket bättre nu!
Mamma Mat says
Hej!
Var har du ditt recept på pirogerna? De ser så himla goda ut och det var evigheter sedan jag gjorde det.
Hälsningar Mamma Mat
lina says
mamma mat: Klicka där det står färsfyllda piroger här ovan, så kommer du till receptet!