Nu börjar det vara riktigt mörkt när man stiger upp på morgonen. Fick tända några ljus och mysa vid frukostbordet. Frukosten bestod av naturell yoghurt med tärnat discovery äpple, kanel & bovetecrunch. Så en ostsmörgås på surdegsbröd till det. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp grönt citronte innan det är dags att åka till jobbet. Ha en fin Tisdag!
Helena Ljunggren says
Vad aptitligt det ser ut, mycket läcker bild!
Fred says
de där med färska äpplen till frukosten ser riktigt härligt ut, testas imorgon
Emelie says
Åh, discoveryäpple med naturell yoghurt och kanel åt jag till mellis i dag. Det är ju så gott!
Birgitta Höglund's Mat says
Höstäpplen är så goda. Bovetecrunch, var köper du det, eller är det hemgjort ? Bovete passar fint när man som jag inte vill ha så mycket kolhydrater.
lina says
Birgitta: Bovetecrunchet kommer från Reneé Voltaire, och finns i vissa butiker samt att beställa på hennes hemsida. Supergott!
Sophia says
Har du nått tips på hur jag som är vegeterian och väldigt känslig för animaliska produkter kan lära mig att äta ägg? Tanken på vart det kommer ifrån gör mig illamående… Tips? Vill så gärna kunna äta det… :S Det är ju väldigt nyttigt!
lina says
Sophia: Kan inte tipsa om annat än att testa ekologiska ägg från höns som varit glada och mått bra. De etiska skäl du har är det bara du själv som kan besluta om.
Mikaela Mars says
det fina med Renées crunsh är att bovetet är blötlagt över natt och sen rostat på låg temperatur. När kornen blir "aktiverade"/groddade så ökar näringsämnena så sjukt mycket, och rostning på låg temp, kring 40 grader, hinner inte förstöra nåt heller. Så himla bra, är så glad att ha upptäckt produkten själv och tycker att det höga priset är ok med tanke på den långa tillagningstiden!
lina says
Mikaela: Ja, precis. Tycker också att det är värt priset, sedan tycker jag trots de små påsarna att det är ganska drygt. Man behöver liksom inte så mycket av det.