Fråga får svar

Några läsare har hört av sig och undrat om jag alltid äter min gröt utan mjölk. Så är inte fallet. Jag äter alltid gröt med lättmjölk. Tycker bara att det är lättare att fota gröten innan man häller i mjölken, annars ser man nästan inte vad det är för gröt. Så nu vet ni!

Jag känner dock personer som föredrar gröt utan mjölk, och andra som serverar mjölken vid sidan om. Hur gör ni?


8 reaktion på “Fråga får svar

  1. kinna: Psylliumfrön…tack för att du påminde mig. Köpte ju en påse som jag helt glömt bort att använda! Tack!

  2. =) Och jag fick ett inlägg skrivet om fröna på min egen sida. Tack själv för inspirationen.

  3. jag har alltid mjölk till, men jag gillar inte när den blir ljummen efter ett tag. gröten ska vara varm och mjölken iiiiskall. inte lätt att få till, därför jag så sällan äter gröt, fast jag älskar det! :p

  4. kinna: Det ska jag kolla in!

    carolina: Tror det är därför många har den vid sidan om, de gillar inte ljummen mjölk.

  5. Jobbade som hemsamarit för många år sen och då var det en fin gammal dam som skulle ha naturell youghurt till sin rågmjölsgröt. Urk tänkte jag, men tanten tyckte det var gott:-)

  6. Jag vill ha liiite liite mjölk i gröttallriken, men kan äta utan om det vore så. Det ska inte vara för mycket. Mannen han äter utan han!

  7. Ingen mjölk som ligger och ”skvalpar” (tycker det blir så äckligt när den blir ljummen) däremot så blandar jag i en skvätt i gröten precis när den kokat klart. Då blir den lite lösare så den är lättare att blanda med russin och tärnad banan som jag brukar ha som tillbehör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *