Jag tokgillar verkligen flingsalt och använder det flitigt i matlagningen. Fick ett sådant där kit igår med 4 små söta förpackningar. Flingsalt med rosmarin är helt gudomligt gott till t.ex. lamm och citron passar bra att strö över avokadomackan och att smaksätta en fräsch sallad med.
Det är ju inte svårt att smaksätta sitt naturella flingsalt med diverse kryddor/smaksättningar heller, om man hellre känner för det. Gott är det i alla fall!
åsa - hello sugar! says
jag älskar också flingsalt. det är allt jag använder! blir lite sugen på det där med rosmarin…
Emilies Skafferi says
Flingsalt är helt klart något utöver det vanliga. Ljuvligt är det:) Har dock inte testat med smak, men blir lite sugen nu.
Chezsofia says
Jag har också de salterna. De är riktigt bra. Rosmarin och citron är favoriterna men den rökta borde kanske vara användbar så när grilltiderna börjar.
I Nadjas kök says
Vad du än bestämmer dig för att göra så kommer du att bli saknad. Din matbblogg är väldigt intressant och inspirerande.
Dessa flingsalt har jag med, köpte dem sist på Matmässan, har tyvärr inte kommit mig för att använda dem ännu, använder bara vanlig flingsalt.
Ha det gott,
Nadja
ALFAHANNA says
Jag har också smaksatt flingsalt, men tycker det är så svårt att veta vad som passar till vad. Men nu ska jag testa att strö citronsaltet över avokadomackan som du skrev. Tack för tipset!
Amatörkock i Stockholm says
Nu har JOZO kommit med ännu bättre smaksatta flingsalter. Med riktiga kryddor istället för Falksalts artificiella smaksättning. Såg dom på Coop Forum häromdagen. Gick in på jozo salts hemsida och dom ser riktigt bra ut. Skönt med "riktiga" produkter med bara naturliga ingredienser.