De hemmagjorda fiskpinnarna blir bara godare och godare för varje gång jag lagar dem! När det är så enkelt att göra & smakar så mycket bättre, lär de köpta fiskpinnarna knappast komma in i detta hem igen. Även prinsen gillar dessa och han brukar vara rätt skeptisk till fisk för det mesta!
Idag serverades de med kokt potatis, gröna ärtor & gurkyoghurt. Att servera fiskpinnarna i pitabröd är också en höjdare. Ett tips är att tillsätta lite hackad färsk dill i yoghurten & pressad citron. Mumsigare sås till fisk är svårt att hitta!
Sara says
Vad använder du för fisk ? Ser gott ut!
lina says
sara: Använde hokifilé som jag skär halvfrusen i bitar!
Jessica says
Det ser mycket gott ut! Jag stekte fisk (panerade med sesamfrön) i helgen och serverade en sås till som också var mycket god. Jag blandade gräddfil med dijonsenap, hackad ättiksgurka, dill, tärnat äpple, kapris, hackad purjolök, peppar och salt. En citronklyfta, kokt potatis och suger snaps peas till och måltiden är komplett!
lina says
jessica: Den såsen låter ju också helt underbart god!
Jozan says
Det är så gott med fiskpinnar tycker jag. Dessa ska jag testa. Tack! 🙂
Catty says
det ser supergott ut 🙂 vilken fisk använder du? 🙂 älskar din blogg 🙂 så mycket intressant 🙂