Godmorgon på er! Hoppas helgen varit bra. Antar att det är fler där ute som fått smaka på vintern. Här har vi faktiskt ett tunt snötäcke kvar efter helgens snöfall och tidigt i morse visade termometern minus tio grader, så nog är det ett smakprov på vad som komma ska alltid!
På tal om fiskburgare (i föregående inlägg) så var det dessa med lime som visades på bilden. Även dessa som serveras med en grym olivyoghurt är goda. Oftast lagar jag mina fiskburgare med lax eftersom det är favoritfisken, men i helgen blev det en variant med sej. Mycket goda de också, och speceillt med äppelsalladen till. Här hittar ni receptet. Jag använde alltså sej och tillsatte även lite pressad citronsaft i burgarna vilket blev fräscht och gott.
Tyvärr faller ju mörkret på väldigt tidigt nu, så bilderna gör inte maten rättvisa. Jag fotar ändå utan blixt eftersom jag tycker det ser så onaturligt ut när man använder sig av blixten. Nu blir bilderna lite suddiga istället….vet inte vad som är bättre egentligen. Hur gör ni? Några tips till fotoamatören:)
Burgarna serverades med bröd denna gång, men det är också gott med ris till.
SaraG says
Låter gott! =) Ett tips angående foto kan vara att använda stativ till kameran (det kanske du redan gör?) och sedan använda timern, på så sätt skakar inte kameran till av att du trycker ner knappen utan den är helt stilla när bilden tas. Hoppas det var till någon hjälp!
lina says
Sara: Nä, har inget stativ men det var ett bra tips. Vad kostar de att köpa, vet du det?
Martina says
Javisst är det tråkigt med bilderna man tar nu när det är mörkt. Har tyvärr inget bra tips, är nog mer amatör på foto än du är 😉
SaraG says
Jag vet inte riktigt vad ett stativ kostar tyvärr, jag har ett gammalt som jag har fått. Men annars funkar det att ställa kameran på något högre och försöka rikta den bra. Det viktigaste är ju att försöka få den så stilla som möjligt när ljuset nu jobbar emot en!
Ivana says
Men jösses så gott det där lät!