Sista middagen at home innan vi tar oss an det spanska köket, bestod av hokifilé med räkost & oregano. Samt fullkornsris och gröna ärtor. Nu längtar jag efter lite ny inspiration när det gäller mat, och att resa är väl ett perfekt sätt att hitta den!
Hokifilé med räkost
3-4 portioner
400 g hokifilé
salt, svartpeppar
1/2 burk lätt creme fraiche
1/2 – 1 dl räkost (beroende på hur mkt smak man vill ha)
1 msk torkad oregano
Lägg hohokifilé i en ugnssäker form. Salta och peppra. Blanda ihop creme fraiche och räkost och bred ut det över fisken. Strö över oregano och kör in i ugnen på 200 grader ca 15 minuter. Servera med ris eller potatis, samt grönsaker.
Molly says
det ser jättegott ut det där:) hoppas att du får en trevlig resa:) ät lite paella för mig också 😛 ha det bra!
lina says
molly: Tack!!! Det ska jag göra:)