en present att minnas – ost & vinprovning

Detta är ett reklaminlägg i samarbete med Upplevelse.com

Lillördag idag och solen skiner! Kanske blir det till att fira med ett glas vin och en härlig ostbricka. Låter inte helt fel i mina öron:) Vårvädret har varit så deppigt här så det behövs lite extra för att hålla humöret uppe.

Just ost & vin är ju en vinnande kombination som passar i många lägen. På minglet, som start på en trevlig middag, som dessert eller till myskvällen. Rött vin och ost är en klassiker men även vitt vin kan fungera utmärkt till olika sorters ostar.

Har du en vän, kollega eller familjemedlem som är intresserad av mat och dryck och i synnerhet hur man på bästa sätt kombinerar ost & vin kan du hos upplevelse.com boka in en ost & vinprovning. Där slås det hål på myterna kring ost och vin samtidigt som det bjuds på en god och lärorik kväll. Upplevelsen inleds med en händelserik föreläsning med mycket kunskap, bilder och smak. En erfaren sommelier hälsar välkommen till en kväll där både typiska ostviner och andra viner får provas på samt att man får lära sig vad som passar bäst till ostbrickan. Osten och vinet avsmakas tillsammans och man tas med på en resa där ostens historia står i centrum.

En upplevelse av detta slag är i mitt tycke en helt perfekt present till den som är intresserad av mat- och dryck. Det är svårt att hitta passande presenter men en härlig upplevelse är något som lever kvar i minnet. Förutom ost & vinprovning finns det även massor av andra upplevelser att välja bland. Afternoon Tea, vinprovning med middag, ölprovning, spökvandring med middag och chokladmassage är några andra exempel.

Bild Upplevelse.com


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *