Gillar ni choklad och vill ha en riktigt god helgdessert, kan jag tipsa om Mintchokladtårta. Den är supergod, och som vanligt när det gäller choklad/kladdkakor bör man ta ut den en stund innan den angivna tiden för att få den kladdig och härlig. Den här tårtan görs med fördel dagen innan den ska ätas, då blir den godast tycker jag. Servera med hallon & grädde.
Trevlig Helg!
Sara says
Hej Lina! Tänker precis laga din krämiga pastagratäng. Bara undrar: 400 g kokt pasta – hur mycket okokt är det? Hälsningar ett pucko (Sara) 🙂
Sara says
ÅH den kakan har jag gjort mååånga gånger, en stor favorit här hemma! Jag får nästan stoppa dottern från att sluta äta!:)
lina says
sara: visst är den god!!! Tror jag ska slå till på den i morgon, var längesedan nu.
Sara says
Jag tog 200g – det blev faktiskt exakt 400 g kokt. Nu står den i ugnen. Magen skriker efter att den ska bli färdig. Trevlig helg!
lina says
sara: Jag ber om ursäkt för vad jag skrev, vilket blev helt galet och förvirrande, vet inte hur jag tänkte. Tänkte ange dl för att förenkla och så krånglade jag till det ännu mer. Sorry