Jag tröttnar aldrig på denna typ av filmjölksbröd som bara är att röra ihop och skjutsa in i ugnen. Hur lätt som helst att variera mjölsorter och ingredienser efter tycke och smak. Denna hälsofilslimpa som jag skapat för Verum innehåller bland annat rivet äpple och valnöt – två av mina favoritingredienser i bröd faktiskt. Resultatet blir otroligt gott med äpplets saftighet och crunch från valnötterna. Njut med valfritt pålägg. En skiva lagrad ost passar fint, gärna tillsammans med lite fräscha grönsaker som exemplet på bilden:)
Anna says
Bakade denna idag och sitter och avnjuter en härligt tjock skiva med ost på just precis nu. Kvällsmacka när den är som bäst! Jag bytte ut grovt mot fint rågmjöl, och fick ta hälften yoghurt/hälften fil då det var det som fanns i mitt skafferi och kylskåp! Men mums så smarrigt det blev. Tusen tack för receptet, enkelt och toppengott 🙂
Lina Abrahamsson says
Tack för din kommentar Anna! Vad kul att du gillade den:) Håller med om att det är ett toppenrecept:)