Årets lussebullar blev en repris av förra årets. Eftersom Annamarias recept var klockrent, körde jag på det. Viktigast är att det är kesella i degen, och att man inte har i för mycket mjöl tycker jag. Hur vill ni ha era lussebullar?
Jag bakar efter samma recept jag! 🙂 Det är väl det mest klassiska receptet med kesella? Har sett det på flera olika sajter nämligen!
Jag vill ha mina lussekatter bakta med kesella så att de blir sådära underbart saftiga och så skall de innehålla mycket saffran och självklart ett russin i varje knorr! 🙂 Mumsmums!
Jo vet du vad? 😀 Jag fick nyss reda på att mitt chaibiscotti-recept är i final i en riktig toppentävling på http://www.matboken.se och vinnaren utses genom röstning så snälla: rösta på mitt bidrag!! *Tack* 🙂 Ps. man kan rösta en gång varje dag fram tills den 15/12! 😀
Hoppas att du får en supermysig kväll och andra advent! Varma Hälsningar, Jennie
Jag har också ett recept med kesella sen nåt år tillbaka (tror det var mat-tina som gjorde de på tv då) som slår alla andra jag provat:)
Ang russinen som nån skrivit om så äter jag dem inte men tycker det ser bättre ut med dem i så jag gör så och petar bort dem. Knäppt men så är det ju fler än jag som ska äta dem.
Lussebular är nog den godaste bullen jag vet, jag vill också ha dem gjorda på kesella och absolut inte snåla på saffran! Jag är i Sverige under julen och mamma står just nu och bakar lussebullar. Jag vet en person som kommer att gå lös ikväll (-;
Rebecca says
Helst inte alls vill jag ha dem. Får man säga så? Jag föredrar smörgåsar framför söta bröd.
Fortsatt trevlig helg, och andra advent.
lina says
rebecca: Klart man får, smaken är ju olika som sagt. Trevlig andra advent su också.
Jennie says
Jag bakar efter samma recept jag! 🙂 Det är väl det mest klassiska receptet med kesella? Har sett det på flera olika sajter nämligen!
Jag vill ha mina lussekatter bakta med kesella så att de blir sådära underbart saftiga och så skall de innehålla mycket saffran och självklart ett russin i varje knorr! 🙂
Mumsmums!
Jo vet du vad? 😀
Jag fick nyss reda på att mitt chaibiscotti-recept är i final i en riktig toppentävling på http://www.matboken.se och vinnaren utses genom röstning så snälla: rösta på mitt bidrag!! *Tack* 🙂
Ps. man kan rösta en gång varje dag fram tills den 15/12! 😀
Hoppas att du får en supermysig kväll och andra advent!
Varma Hälsningar,
Jennie
Petra Månström says
Saftiga och saffransdoftande!! Mums!
Rebecca says
Jag har också ett recept med kesella sen nåt år tillbaka (tror det var mat-tina som gjorde de på tv då) som slår alla andra jag provat:)
Ang russinen som nån skrivit om så äter jag dem inte men tycker det ser bättre ut med dem i så jag gör så och petar bort dem. Knäppt men så är det ju fler än jag som ska äta dem.
lina says
jennie: Ja, kesella ska det va! Ska kolla in ditt recept nu, lycka till i tävlingen!
petra: Mums!
rebecca: Ja, russinen hör till på något sätt:)
Mimo (fashion stylist i Paris) says
Lussebular är nog den godaste bullen jag vet, jag vill också ha dem gjorda på kesella och absolut inte snåla på saffran! Jag är i Sverige under julen och mamma står just nu och bakar lussebullar. Jag vet en person som kommer att gå lös ikväll (-;
Bak recept says
Yes, snart är det lussekattsbakning för mig också.
Hittade ett toppenrecept på lussekatter som jag också har lagt upp på min blogg.