Hej på er! Sitter just nu och trycker i mig en sen frukost bestående av naturell yoghurt med banan, aprikos & bovetecrunch + knäckemacka med hummus + massor av vatten. Känner mig helt uttorkad! Glukosbelastningen gick bra, men snacka om vidrigt att dricka en halv liter sockerlösning på morgonen!!! Skönt att ha det gjort i alla fall.
Ville bara önska er en fin Fredag. Vi hörs lite senare!
Anna-Karin says
Hej Lina!
Jag är lite nyfiken på vad du har för yrkesmässiga framtidsplaner? Funderar nu nånsin på att öppna restaurang i Umeå? Jag tror det skulle bli ett kanonställe! Hemtrevligt och trendigt på samma gång, hälsofokus utan att bli bantningsmat.. Jag skulle bli stammis på en gång!
Förstår ju att du har fullt upp med annat den närmsta tiden dock.. Kram!
Anna says
Roligt att höra att glukosbelastningen gick bra. Jag har tänkt på dig eftersom min egen glukosbelastning för 2,5 år sedan inte gick så bra (de upptäckte att jag har diabetes, inte bara gravdiabetes), så det är ett hjärteämne för mig.
Jag vill bara säga att din blogg är fantastiskt inspirerande! Även för mig som har diabetes och ibland känner mig begränsad i vad jag "kan" och "inte kan"äta. Det känns som att många av dina idéer funkar även för mig. Tack! 🙂
Jenna says
Vad är glukosbelastning för något? 🙂 Bra att fastan inför gick bra i varje fall! Skulle oxå ha oroat mig över den, då jag oxå är en sån där "var 3-timmes-ätare" 😛
lina says
Anna-Karin: Ja, du…en restaurang eller ett café vore verkligen hur kul som helst men det är inget som jag planerar i nuläget i alla fall.
Jag skulle gärna vilja kombinera att jobba med produkter/produktutveckling och samtidigt kunna inspirera andra till att njuta av mat. Att det inte behöver vara så krångligt liksom. Förmodligen startar jag mitt eget företag där jag kan kombinera olika områden jag är intresserad av. Men det ska handla om mat såklart:)
Anna: Det var tråkigt att höra, du får gärna maila mig om du har några funderingar. Kul att du uppskattar bloggen!
Jenna: Man får dricka sockerlösning och sedan vänta 2 timmar för att se hur kroppen tar hand om sockret. Dvs man kollar blodsockret innan och efter man druckit sockerlösningen. I mitt fall gjorde jag den för att vi har diabetes i släkten och eftersom det till viss del är ärftligt ville jag kolla att jag inte utvecklat graviditetsdiabetes.
Anna says
Tack så mycket! 🙂 Alltid skönt att kunna rådfråga ett proffs!