17 dagar kvar….

Äntligen Fredag! Idag hade jag tänkt ägna en stund åt att fundera ut några julklappar, och eventuellt hinner jag kika lite på stan också. Varje år innan jul brukar jag och min sambo komma överens om att i år ska vi minnsan vara ute i god tid med julklapparna! Men jag vet faktiskt inte om vi har lyckats en enda gång hitills! Idag är det 17 dagar kvar till julafton, så om jag startar med julklapparna idag kanske jag slipper trängas med alla andra den 23:e:) Önska mig lycka till!

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!!!!

bild marthastewart


3 reaktion på “17 dagar kvar….

  1. Ja sätt fart! Det är såååå skönt när det är klart – vi är färdiga…det har aldrig hänt att vi varit så tidiga förrut. Ha en bra helg kram.

  2. jag börjar faktiskt känna lite ångest för julklapparna, för jag har ingen riktig plan för när och vad jag ska handla.

    Hoppas du får en härlig fredag du med!

    /Bille

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *